Green Clean Group

« Почистване | Home | Изложението на цветята »

Озеленяване

Зеленината е извор на живот и спокойствие, особено през летните и задушни месеци, като вдъхва свежест, която те охлажда и едновременно с това успокоява окото и съзнанието. garden1

Дърветата, храстите, цветята и всички останали растения са естествен филтър на атмосферата и най-вече на въздуха, който дишаме особено в градовете. За да запазим този естествен филтър и да го направим не само по-ефективен, но и по-красив, ние трябва да отделим на заобикалящите ни растения грижа и поддръжка.

Ние Ви предлагаме всичко - от цялостното проектиране на Вашите зелени площи до ежедневното им поддържане. Свържете се с нас за да можем да Ви посетим и заедно да изготвим и осъществим проект, който да отговаря на Вашите нужди, вкусове и бюджет…

Грийн Клийн Груп  разполага с един декоративен разсадник (800 м2) разположен на Гара Искър. Декоративният разсадник е предназначен за клиентите и обектите на фирмата. Отглежданите растения са  само за вътрешно потребление, с което се гарантира постоянно количество от отглежданите растения и добрия външен вид на зелените площи, които фирмата поддържа.

Като част от проекта Грийн Клийн Груп до март 2011 г. ще бъде пуснат в експлоатация градински център “Грийн Клийн парк”. Декоративен парков разсадник ще бъде разположен на площ от 15 000 м2, като в него ще се предлагат: декоративни храсти, дървета, тревен чим, едногодишни и много годишни цветя.